Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Φωτιά σε πλοίο στην Ηγουμενίτσα με εκατοντάδες επιβάτες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φωτιά σε πλοίο στην Ηγουμενίτσα με εκατοντάδες επιβάτες

Σύμφωνα με πληροφορίες φωτιά ξέσπασε σε επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο το οποίο βρισκόταν κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς το πλοίο, Olympic Champio της ANEK LINES αμέσως μετά την αναχώρησή του για το λιμάνι της Βενετίας, επέστρεψε πάλι στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάνω στο πλοίο 538 επιβάτες, 293 οχήματα και 74 άτομα από το πλήρωμα. Αυτήν την ώρα επιχειρεί η Πυροσβεστική με σκάφη και οχήματα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκο Λαγκαδιανό, ο οποίος μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι”, το πλήρωμα και οι τοπικές λιμενικές Αρχές ενημέρωσαν ότι γύρω στις 08:30 το πλοίο κατόρθωσε να δέσει ξανά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και άρχισε η αποβίβαση των επιβατών.

Παράλληλα, μέλη του πληρώματος έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά, που φαίνεται ότι ξεκίνησε από τους χώρους του γκαράζ του πλοίου.

Δεν υπάρχει πληροφορία για τραυματισμό ή άλλα προβλήματα υγείας πχ. αναπνευστικά, κάποιου από τους επιβάτες ή των μελών του πληρώματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ