Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Χήρα Χ. Καλαντζάκη: Άδικη η καταδίκη μου για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του συζύγου μου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χήρα Χ. Καλαντζάκη: Άδικη η καταδίκη μου για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του συζύγου μου

Απελπισμένη είναι η χήρα τού καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στον Οκτώβριο του 2017 στη Σητεία, και χαρακτηρίζει άδικη την απόφαση του δικαστηρίου που την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της και μάλιστα δίχως να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ανάμεσα σε λυγμούς, η 40χρονη Βουλγάρα εξέφρασε την αγωνία της για τον 6χρονο γιο της τον οποίο θα αναγκαστεί να αποχωριστεί καθώς θα κρατείται στις φυλακές. Μάλιστα, αποκάλυψε πως, όταν ανακοίνωσε στον γιο της ότι θα πρέπει να φύγει για δουλειές και θα λείψει αρκετό καιρό, εκείνος διαλύθηκε και έχει σταματήσει πλέον να μιλάει.

Δεν θέλω να ζήσω!

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Με έχει πειράξει η άδικη απόφαση που βγήκε. Δεν σεβάστηκε κανείς το παιδάκι μου… Δεν θέλω να ζήσω!», είπε και επανέλαβε ότι δεν πίστευε ποτέ πως ο 39χρονος ομοεθνής εραστής της θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τον άντρα της με τον οποίο παραδέχθηκε ότι είχε πολλά προβλήματα αλλά τον αγαπούσε πολύ.

Αναφορικά με το γεγονός ότι στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπήκαν η μητέρα και ο αδελφός της, για να διερευνηθεί αν η πρώτη διέπραξε το αδίκημα της ψευδορκίας της και αν τυχόν ο δεύτερος συμμετείχε στη δολοφονία υπό τη μορφή της συνέργειας, η χήρα σχολίασε:

«Έμπλεξαν τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Δεν έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν καν καλά ελληνικά και δεν καταλάβαιναν. Ο αδελφός μου δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά», είπε στην εκπομπή «Μαζί σου».

Για την πατρότητα του μοναχογιού της, η 40χρονη Βουλγάρα επιμένει ότι είναι του καρδιολόγου παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του εκλιπόντος γιατρού το αμφισβητεί. Ο γαμπρός του Χριστόδουλου Καλαντζάκη επιμένει ότι, παρόλο που αγαπάει το αγοράκι όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, δεν θα το έπαιρνε να το μεγαλώσει. Κι αυτό, γιατί φοβάται τον οικογενειακό περίγυρό του από την πλευρά της μητέρας του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ