Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένους για μόλις 50€!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένους για μόλις 50€!

Την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων ληστών δέχτηκαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ο γιος τους, μέσα στο σπίτι τους στα Αγκάθια Ημαθίας για να τους αποσπάσουν μόλις 50 ευρώ!

Ήταν χθες τα ξημερώματα όταν οι κουκουλοφόροι που υπολογίζονται από τους παθόντες σε δύο ή τρία άτομα, παραβίασαν την πόρτα και εισέβαλαν στην μονοκατοικία της οικογένειας, πιάνοντάς την στον ύπνο. Οι κακοποιοί επιτέθηκαν αρχικά με γροθιές στον 45χρονο γιο τον οποίο εξουδετέρωσαν και στη συνέχεια όρμηξαν στον 72χρονο πατέρα και την 70χρονη μητέρα.

Οι ληστές ζητούσαν επίμονα χρήματα απειλώντας να τους σκοτώσουν ωστόσο το μόνο που είχαν στη διάθεσή τους τα θύματα ήταν 50 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης χωρίς να είναι γνωστό αν τους δόθηκε το PIN. Οι αδίστακτοι δράστες πήραν την μικρή λεία τους και αποχώρησαν με αυτοκίνητο στο οποίο περίμεναν συνεργοί τους. Από τα χτυπήματα των ληστών ο 45χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας δεν θεωρούν το περιστατικό τυχαίο. Αυτό που εξετάζουν είναι οι δράστες να είχαν πληροφορίες για “κομπόδεμα” της οικογένειας και να πήγαν “συστημένοι”. Όμως, όταν αποδείχθηκε ότι έκαναν λάθος δεν δίστασαν να επιδείξουν πρωτοφανή αγριότητα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ