Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Άρπαξαν κινητό από 28χρονη και παραλίγο να τη σκοτώσουν

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άρπαξαν κινητό από 28χρονη και παραλίγο να τη σκοτώσουν

Παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή της μια 28χρονη το λάθος που έκανε να βγάλει το κινητό της για να πει την ώρα σε έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε σκοπό να της το αρπάξει από τα χέρια.

Η κοπέλα περίμενε αμέριμνη το τρόλεϊ στη στάση της Ακτής Ιωνίας στο Κερατσίνι, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν την πλησίασε ένας μελαψός άνδρας μετρίου αναστήματος και τη ρώτησε τι ώρα είναι. Εντελώς ανυποψίαστη εκείνη έβγαλε μηχανικά από την τσάντα της το κινητό για να δει την ώρα και να του απαντήσει. Εκείνος το άρπαξε μέσα από τα χέρια της και άρχισε να τρέχει, και τότε η κοπέλα έκανε το δεύτερο λάθος να τον καταδιώξει.

Την έσυραν στο δρόμο

Όπως αποδείχθηκε, ο κακοποιός είχε και συνεργό, που τον περίμενε σε ένα λευκό βαν με ανοιχτή την πόρτα. Ο δράστης πήδηξε μέσα και η κοπέλα που τον κυνηγούσε πιάστηκε από την πόρτα, ενώ το όχημα είχε ήδη ξεκινήσει! Οι δύο κακοποιοί είδαν την 28χρονη να κρέμεται από την πόρτα, ωστόσο πάτησαν γκάζι, αδιαφορώντας για το τι θα μπορούσε να πάθει.

Η κοπέλα σύρθηκε για αρκετή απόσταση στην άσφαλτο, ώσπου έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Οι περαστικοί σταμάτησαν για να τη βοηθήσουν, ενώ οι δύο ληστές εξαφανίστηκαν με το φορτηγάκι στα στενά του Κερατσινίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr