Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα Ασή Γωνιά: «Να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει» δήλωσε ο φερόμενος αδελφοκτόνος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα Ασή Γωνιά: «Να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει» δήλωσε ο φερόμενος αδελφοκτόνος

Τον δρόμο για τα κρατητήρια πήρε ο 49χρονος φερόμενος αδελφοκτόνος που ανήμερα της 1ης Ιουλίου του 2019, φέρεται να σκότωσε τον 72χρονο αδερφό του στην κεντρική πλατεία της Ασή Γωνιάς στα Χανιά.

Το πρωί της Πέμπτης παρουσιάστηκε στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να μεταφερθεί στα κρατητήρια Ρεθύμνου και από εκεί στις φυλακές της Αγιάς Χανίων. Από νωρίς στα δικαστήρια Ρεθύμνου υπήρχε αστυνομική δύναμη για αποφυγή τυχόν επεισοδίων με περιπολίες της ευρύτερης περιοχής της Σοχώρας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σοβαρά προβλήματα υγείας οδήγησαν τον φερόμενο αδελφοκτόνο σε αυτήν την πράξη, να πυροβολήσει δηλαδή θανάσιμα τον αδερφό του, με τους δύο άντρες το προηγούμενο διάστημα να τους χωρίζουν και κτηματικές διαφορές.

Συντετριμμένος ο 49χρονος

Φανερά συντετριμμένος ο 49χρονος για τις πράξεις του και με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση εις βάρος του 72χρονου αδερφού του, ζήτησε να μην τον υπερασπιστεί κάποιος δικηγόρος, οπότε και το έργο αυτό, ανατέθηκε σε δικηγόρο από το δικαστήριο.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο δικηγόρος Ρεθύμνου, Σήφης Πετράκης, ο 49χρονος εμφανίστηκε πλήρως μετανιωμένος, ζητώντας μάλιστα να τιμωρηθεί, όπως του αξίζει για τις πράξεις του. Αναχωρώντας από το δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου, οδηγήθηκε στα κρατητήρια και στη συνέχεια στις φυλακές της Αγιάς Χανίων.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ