Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο του δήμου Δέλτα! Ποιους κατηγορεί ο Μίμης Φωτόπουλος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο του δήμου Δέλτα! Ποιους  κατηγορεί ο Μίμης Φωτόπουλος

Στο στόχαστρο διαρρηκτών «μπήκε» τα ξημερώματα της Πέμπτης το κτίριο των Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Δέλτα, με τους «ποντικούς» που αναζητούνται από την αστυνομία να αφαιρούν όλο το χρηματοκιβώτιο και να καταστρέφουν χρήσιμα έγγραφα και αρχειακό υλικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων οι δράστες, περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα, διέρρηξαν το παράθυρο που βρίσκεται πλαϊνά του κτιρίου, στη συνέχεια έσπασαν την γυάλινη πόρτα και βγήκαν στο διάδρομο του πρώτου ορόφου. Μετά παραβίασαν μία ακόμα πόρτα και αφού έψαξαν τα συρτάρια και τα ντουλάπια και τα έκαναν άνω κάτω, δεν βρήκαν χρήματα ή τίποτε άλλο για να κλέψουν.

Το έσυραν μέχρι την εξώπορτα

Έπειτα, κινήθηκαν στην διπλανή αίθουσα στην οποία για να μπορέσουν να μπουν, έσπασαν ακόμη μία γυάλινη πόρτα. Εκεί υπήρχε το χρηματοκιβώτιο της υπηρεσίας, το οποίο το έσυραν μέχρι την εξώπορτα και αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό και ξήλωσαν την κλειδαριά, έβγαλαν το χρηματοκιβώτιο έξω και το πήραν. Το χρηματοκιβώτιο δεν είχε λεφτά στο περιεχόμενό του.

Η διοίκηση του δήμου Δέλτα κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων. Βολές από τον δήμαρχο της περιοχής Μίμη Φωτόπουλο κατά της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ζητά την επαναλειτουργία του αστυνομικού τμήματος στα Διαβατά. «Η κεντρική κυβέρνηση άφησε το δήμο Δέλτα με ένα μόλις αστυνομικό τμήμα να αστυνομεύει εννιά Κοινότητες! Δυστυχώς όταν φωνάζουμε για ενίσχυση της αστυνόμευσης, δεν μας ακούει κανείς» σχολίασε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ