Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Έστησαν στη Μύκονο «κέντρο επιχείρησης» διακίνησης ναρκωτικών!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έστησαν στη Μύκονο «κέντρο επιχείρησης» διακίνησης ναρκωτικών!

«Λαβράκι» έβγαλε ο έλεγχος των λιμενικών σε έναν 22χρονο Αλβανό που αποβιβάστηκε  από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μυκόνου, το μεσημέρι της Τετάρτης! Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος είχε νοικιάσει και σπίτι στο κοσμοπολίτικο νησί, όπου είχε εγκαταστήσει μαζί με τους συνεργούς του «κέντρο επιχειρήσεων» για την διακίνηση ναρκωτικών, πίστευε πως θα περνούσε απαρατήρητος.

Ωστόσο, δεν υπολόγισε σωστά, καθώς έπεσε πάνω στην άριστα εκπαιδευμένη… μύτη του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών του Λιμενικού, η οποία «μυρίστηκε» αμέσως αυτό που μετέφερε. Οι άνδρες του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου έκαναν έλεγχο στον 22χρονο, με αποτέλεσμα να βρουν μέσα στην βαλίτσα του δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 57,13 και 67,41 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του νεαρού συνελήφθησαν άλλα έξι άτομα αλβανικής και σλοβενικής καταγωγής και ηλικίας 24 ως 27 χρόνων. Παράλληλα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες που περιείχαν μεθαμφεταμίνη  (MDMA) συνολικού βάρους 47,01 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη  βάρους 11,19 γραμμαρίων, δυο σακουλάκια που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 14,99 γραμμαρίων, 17 συσκευασμένα χάπια άγνωστης χημικής ουσίας, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς επίσης μετρητά ύψους 1.900 ευρώ και 11 κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ