Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αγωνία για την 8χρονη Αλεξία! Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αγωνία για την 8χρονη Αλεξία! Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή της

Μάχη δίνει η 8χρονη Αλεξία, που ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Θηβών.

Το άτυχο κοριτσάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη τη νύχτα της Κυριακής προκειμένου οι γιατροί να αφαιρέσουν το βλήμα από το κρανίο του. Το κρίσιμο 48ωρο από την επέμβαση δεν έχει ακόμη παρέλθει και προτεραιότητα των γιατρών είναι να σταθεροποιηθεί αιμοστατικά.

Οι γονείς της, που βρίσκονται νυχθημερόν στο πλευρό της έχουν εναποθέσει  τις ελπίδες τους στο Θεό να κάνει το θαύμα του για το 8χρονο αγγελούδι. Το άτυχο κοριτσάκι βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της, παίζοντας αμέριμνη όταν ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Έντρομοι οι συγγενείς είδαν το αίμα να τρέχει από το κεφάλι της και αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας. Από εκεί έγινε διακομιδή της στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια, λόγω της κρίσιμης κατάστασής της μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα «στοίχημα» για τις αρχές αποτελεί ο εντοπισμός και η σύλληψη των υπαίτιων για το τραγικό συμβάν. Ήδη η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κρανίο της 8χρονης μεταφέρθηκε χθες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για βλήμα από πυροβόλο όπλο. Παράλληλα άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους στις Θεσπιές προκειμένου να εξακριβώσουν σε ποια σπίτια ακούστηκαν μπαλοθιές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ