Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αθωώθηκε για βιασμό στην Ελλάδα αλλά θα εκδοθεί για απάτη στη Γερμανία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αθωώθηκε για βιασμό στην Ελλάδα αλλά θα εκδοθεί για απάτη στη Γερμανία

Γλίτωσε από την κατηγορία του βιασμού στην Ελλάδα, αλλά θα εκδοθεί στη Γερμανία ως… απατεώνας ο 37χρονος Τυνήσιος ανιματέρ ενός ξενοδοχείου της Ρόδου!

Οι ισχυρισμοί μιας 18χρονης Ολλανδέζας που διέμενε στο ξενοδοχείο με την οικογένειά της ότι τη βίασε στις 20 Ιουλίου 2018 σε μια παραλία αποδείχθηκαν αστήρικτοι. Ομως, εις βάρος του ανιματέρ εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για την εμπλοκή του σε υπόθεση απάτης και εξαναγκασμού.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, όσα κατήγγειλε η 18χρονη περί βιασμού της από τον 37χρονο δεν συμβάδιζαν με τη λογική, καθώς, αν πράγματι ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να προβεί στις επίδικες πράξεις διά της βίας, εκείνη θα μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα γινόταν αντιληπτή από τα δύο αδέλφια της που βρίσκονταν σε απόσταση 20 μέτρων, όσο και από άλλους ενοίκους του ξενοδοχείου. Επιπλέον, μετά τον υποτιθέμενο βιασμό η νεαρή Ολλανδέζα έκανε βόλτα στην παραλία και η μόνη της ανησυχία ήταν αν θα έπρεπε να πάει στον γιατρό για να πάρει «χάπι της επόμενης μέρας», καθώς φοβόταν μήπως μείνει έγκυος!

Ελεύθερος αλλά… κρατούμενος!

Μετά την απολογία του, ο Τυνήσιος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης. Όμως, παρέμεινε κρατούμενος, ώσπου να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του και να εκδοθεί στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το ένταλμα, ο 37χρονος φέρεται ότι είχε δανειστεί ποσό ύψους 1.980 ευρώ από μια Γερμανίδα, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Ομως, στις συνεχείς πιέσεις της να της επιστρέψει τα χρήματα, εκείνος φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, ότι την εκβίασε πως θα ανέβαζε φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ