Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε πεθερό και γαμπρό στη Ρόδο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε πεθερό και γαμπρό στη Ρόδο

Στο πόδι σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στη Ρόδο ύστερα από  αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ενός πεθερού και του γαμπρού του, που κατέληξε σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση για να πειστεί ο ηλικιωμένος που είχε ταμπουρωθεί επί ώρες μέσα στο σπίτι του να παραδοθεί.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα του πεθερού στην οδό Κοδριγκτώνος, κοντά στο γήπεδο του Διαγόρα, όταν ο εν διαστάσει σύζυγος της κόρης του πήγε στο σπίτι για να πάρει τα παιδιά του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο πατέρας της γυναίκας του επιτέθηκε φραστικά με αφορμή τα προβλήματα στη σχέση του με την σύζυγό του. Στη συνέχεια, όμως, τα αίματα άναψαν και ο ηλικιωμένος άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο μηρό, με το θύμα να απομακρύνεται πανικόβλητο καλώντας σε βοήθεια.

Η συνέχεια ήταν επεισοδιακή αφού, όταν απομακρύνθηκαν τα παιδιά, ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του σε κατάσταση αμόκ και αρνιόταν επίμονα να παραδοθεί στους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει γύρω από το διαμέρισμα. Τη σκυτάλη πήρε ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας, που κατάφερε αρκετές ώρες αργότερα να πείσει τον πεθερό να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ