Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αλληλοκατηγορούνται τώρα οι δράστες της δολοφονίας της 19χρονης Ελένης στη Ρόδο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλληλοκατηγορούνται τώρα οι δράστες της δολοφονίας της 19χρονης Ελένης στη Ρόδο

Το «μπαλάκι» ο ένας στον άλλον επιχείρησαν να ρίξουν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Οι δύο νεαροί που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους, περιγράφουν τα περιστατικά  βάζοντας ο καθένας στο ρόλο του «πρωταγωνιστή» τον άλλο.

Ο 19χρονος, ήδη από την προανακριτική του απολογία ενώπιον των λιμενικών υποστήριξε ότι δεν χτύπησε αυτός την κοπέλα αλλά ο συγκατηγορούμενός του και πως αυτός  επέμενε να μεταφέρει την κοπέλα στο νοσοκομείο  αφού την χτύπησαν αλλά ο φίλος του αρνήθηκε.

«Την Ελένη την γνώριζα περίπου μία εβδομάδα. Την είχα συναντήσει μία ημέρα στο δρόμο… Κοιταχτήκαμε  και μου χαμογέλασε. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς Facebook. Την επόμενη ημέρα βγήκαμε για βόλτα. Πήγαμε στην παραλία στον Ζέφυρο και ήπιαμε μπύρες».

Αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ  είπε πως μίλησε μαζί της μέσω messenger και συμφώνησαν να βρεθούν:

«Πήγα να την πάρω από το σπίτι της μαζί με τον φίλο μου Μ.Κ γιατί η ίδια μου είχε ζητήσει την προηγούμενη  μέρα να φέρω κάποιο φίλο μου… Στάθμευσα το αμάξι έξω από το μαγαζί ΣΤΑΝΗ και την περίμενα. Ο φίλος μου έμεινε στο αμάξι ενώ εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα  γιατί δεν είχε κουδούνι. Μου είπε ότι θα ετοιμαζόταν και θα κατέβαινε… Μετά από περίπου 10 λεπτά ήρθε  και μπήκαμε στο αμάξι. Εγώ οδηγούσα, η Ελένη καθόταν δίπλα μου και ο Μ. στην καρότσα. Πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου που είναι στους Πεύκους για να συνευρεθούμε και οι τρεις…»

Όταν έφτασαν εκεί ο όμως η κοπέλα  αντέδρασε. Τότε , όπως λέει ο φίλος του, ο Μ.Κ της είπε:

«Άμα δεν κάτσεις δεν θα φύγεις από το σπίτι». Είχαν  πιει, υποστηρίζει, πολύ βότκα και δεν θυμόταν καλά τα όσα ακολούθησαν.

«Την χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και τότε θολώσαμε.   Ο Μ. Κ  την χτύπησε με γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο Μ. την χτύπησε με το ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε…» Η 21χρονη , κατά τον δράστη, μετά το χτύπημα είχε τις αισθήσεις της. «Εγώ ήθελα να τη βάλουμε στο αμάξι για να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο Μ.Κ. που οδήγησε το βανάκι, πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια και μου είπε «πάμε να το τελειώσουμε». Εκεί την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρα. Ύστερα ξαναπήγαμε στο ίδιο σημείο  που την ρίξαμε και πετάξαμε λίγο πιο κάτω και τα προσωπικά της αντικείμενα , καθώς και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο τη χτύπησε ο Μ.Κ….»

«Ο άλλος φταίει»

Αντίθετα, ο 21χρονος, υποστήριξε πως ο 19χρονος ήταν αυτός που χτύπησε την κοπέλα κι εκείνος που έδωσε την «τελική λύση» επιμένοντας να την πετάξουν στη θάλασσα. Ισχυρίζεται  μάλιστα  πως ο συγκατηγορούμενός του περιγράφει τα όσα έκανε ως δικές του πράξεις ενώ δηλώνει  μετανιωμένος  για ό,τι έκανε  υποστηρίζοντας ότι  βρέθηκε σε κατάσταση σοκ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ