Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αναζητούν ανεγκέφαλο που μεταμφίεσε γαϊδουράκι σε εκλογικό περίπτερο και το εγκατέλειψε δεμένο σε κολώνα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναζητούν ανεγκέφαλο που μεταμφίεσε γαϊδουράκι σε εκλογικό περίπτερο και το εγκατέλειψε δεμένο σε κολώνα

Με κτηνώδη τρόπο συμπεριφέρθηκε σε ένα ανυπεράσπιστο γαϊδουράκι ένας άγνωστος στην Πάτρα, ο οποίος μεταμφίεσε το άτυχο ζώο σε… εκλογικό περίπτερο και το εγκατέλειψε μέσα στον ήλιο, δεμένο σε μια κολώνα, χωρίς νερό και τροφή!

Το άκακο γαϊδουράκι βρέθηκε φορτωμένο με χαρτόνια που ανέγραφαν προεκλογικά συνθήματα και έχοντας στην πλάτη του και μια αυτοσχέδια κάλπη. Προφανώς ο απάνθρωπος φαρσέρ θεώρησε ότι θα προσφέρει γέλιο με αυτή την βαναυσότητα, η οποία πήρε τέλος όταν γνωστοποίησαν το θέμα μέσω Facebook τα μέλη της οργάνωσης Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτρας – Save Patras Strays.

Οι αντιδράσεις για την κατάσταση που βρισκόταν το γαϊδουράκι κάτω από τον καυτό ήλιο εξ αιτίας ενός που θέλει να θεωρείται άνθρωπος, ήρθαν σαν βροχή. Αμέσως άρχισε προσπάθεια μέσω διαδικτύου να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για το ζωντανό και υπήρξαν αρκετοί που ζήτησαν να το φιλοξενήσουν.

Όσο για τον εμπνευστή αυτού του βασανιστηρίου, τον αναζητούν μέλη φιλοζωικών οργανώσεων προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για την απάνθρωπη πράξη του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ