Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Απήγαγαν την οικιακή βοηθό και εισέβαλαν στη βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απήγαγαν την οικιακή βοηθό και εισέβαλαν στη βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα

Με την απαγωγή της αλλοδαπής οικιακής βοηθού, την οποία υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα, κατάφεραν δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι ληστές να εισβάλλουν στην βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Άριστα “διαβασμένοι”

Οι κακοποιοί φαίνεται πως ήταν άριστα “διαβασμένοι”, καθώς παρακολουθούσαν την Φιλιππινέζα η οποία είναι υπεύθυνη για την βίλα του  επιχειρηματία που ασχολείται με εισαγωγές και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, καθώς ο ίδιος διαμένει μόνιμα στην Ελβετία και στην Ελλάδα έρχεται τις γιορτές και τα καλοκαίρια. Όταν την εντόπισαν στον δρόμο, την έβαλαν στο αυτοκίνητο τους με την απειλή πιστολιού και την υποχρέωσαν να τους οδηγήσει μέχρι την βίλα στην οδό Βουλγαροκτόνου.

Εκεί, την εξανάγκασαν να τους ανοίξει την πόρτα με τα κλειδιά που διέθετε και να απενεργοποιήσει τα συστήματα ασφαλείας, δηλαδή τον συναγερμό και τις κάμερες κλειστού κυκλώματος. Μόλις οι ένοπλοι βρέθηκαν στο εσωτερικό του πολυτελούς διώροφου σπιτιού με τη μεγάλη πισίνα και την ψηλή μάντρα, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Απείλησαν την οικιακή βοηθό

Όμως, δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο και άρχισαν να απειλούν την οικιακή βοηθό, για να τους αποκαλύψει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα τους έδειξε έναν κλειδωμένο χώρο, όπου βρίσκεται το προσωπικό γραφείο του επιχειρηματία. Οι δυο κουκουλοφόροι δεν μπόρεσαν να διαρρήξουν την πόρτα ασφαλείας και έσπασαν με ένα λοστό την τζαμαρία που κάλυπτε ένα μέρος του γραφείου από την πλευρά της αυλής! Έτσι, βρέθηκαν τελικά στο εσωτερικό του, όπου ανακάλυψαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο κατάφεραν να διαρρήξουν. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες, άρπαξαν μετρητά ύψους 4.000 ευρώ και δυο πανάκριβα ανδρικά ρολόγια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ