Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Απόλυτη φρίκη! Πατριός βίασε 1.800 φορές μέσα σε έξι χρόνια 10χρονο κοριτσάκι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απόλυτη φρίκη! Πατριός βίασε 1.800 φορές μέσα σε έξι χρόνια 10χρονο κοριτσάκι

Το μαρτύριο του κοριτσιού ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών, οπότε και έπεσε για πρώτη φορά θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 41χρονου άνδρα, ενώ την βίασε συνολικά 1800 φορές σε διάστημα έξι χρόνων.

Ο εφιάλτης σταμάτησε για το παιδί όταν κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι της και να καταγγείλει στην αστυνομία τα όσα αρρωστημένα της συνέβησαν. Μάλιστα η ανήλικη περίπου ένα χρόνο πριν καταφέρει να δραπετεύσει από το σπίτι όπου ζούσε με τη μητέρα και τον πατριό της, είχε μείνει έγκυος από τον βιαστή της και γέννησε, παρά το γεγονός ότι το κτήνος είχε προσπαθήσει να προκαλέσει την αποβολή του μωρού, χτυπώντας συνεχώς την ανήλικη στην κοιλιακή χώρα.

Μυστήριο με την μητέρα

Το μυστήριο στην όλη υπόθεση είναι η στάση της μητέρας της ανήλικης και το κατά πόσο γνώριζε τον καθημερινό εφιάλτη της κόρης της και πως αυτός ο άνδρας την βίασε χιλιάδες φορές μέσα σε έξι χρόνια.

Η 17χρονη πλέον κοπέλα έχει καταθέσει πως ο πατριός της, την βίαζε όποτε έλειπε για δουλειές η μητέρα της, ενώ υπάρχουν αναφορές πως και η σύζυγος έχει κακοποιηθεί από τον άνδρα, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι επίσημο.

Το φρικιαστικό αυτό περιστατικό έχει ξεσηκώσει την Αυστραλία ενώ τελικά το κτήνος που βίασε την θετή του κόρη καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή και χωρίς να γίνει δεκτό κανένα ελαφρυντικό από δικαστή και ενόρκους.

Πηγή: dailymail

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ