Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Αρνείται τώρα ο 20χρονος Αλβανός την ανάμιξή του στον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αρνείται τώρα ο 20χρονος Αλβανός την ανάμιξή του στον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες!

Την ανάμιξη του στον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες αρνήθηκε ο Αλβανός Αλέξανδρος Λ. – κατηγορούμενος και για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – στην απολογία του, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν βρισκόταν καν στον χώρο όπου τελέστηκε! 

O 19χρονος έκανε λόγο για προσπάθεια επιβάρυνσης της θέσης του στην υπόθεση δολοφονίας της Τοπαλούδη. Σύμφωνα τη «δημοκρατική», είπε ότι την 1η Δεκεμβρίου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του για να βρει τον 21χρονο Μανώλη Κ. – επίσης κατηγορούμενο για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας – και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία. Όμως, βρήκε μόνο έναν κολλητό φίλο του τελευταίου με τον οποίο έφαγαν μαζί και κατόπιν πήγαν να βρουν την 19χρονη και τον 23χρονο Ρομά, με τον οποίο κατηγορείται ότι την βίασε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, η κοπέλα φλέρταρε με τον Ρομά και οι δυο τους του ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της αδελφής του. Κάθισαν στα πίσω καθίσματα αλλά, επειδή φλέρταραν εντονότερα, τους άφησε μόνος τους και έφυγε.

Μετά από λίγη ώρα, πήγε να τους παραλάβει όπως του είχε ζητήσει ο 23χρονος, αλλά δεν βρήκε την κοπέλα. Όπως του είπε ο Ρομά, είχε κάνει σεξ μαζί της και εκείνη είχε φύγει με τα πόδια.  Σημειώνεται πως ο 19χρονος επέστρεψε στις φυλακές Γρεβενών όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο 21χρονος ενώ εκεί μετήχθη και ο 23χρονος Ρομά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ