Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ασυνείδητοι γονείς άφησαν 8χρονο κλειδωμένο στην τουαλέτα και οδηγήθηκαν στον… εισαγγελέα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ασυνείδητοι γονείς άφησαν 8χρονο κλειδωμένο στην τουαλέτα και οδηγήθηκαν στον… εισαγγελέα

Το σπαρακτικό κλάμα ενός 8χρονου που οι γονείς του είχαν αφήσει κλειδωμένο στην… τουαλέτα και είχαν εξαφανιστεί, σήκωσε στο πόδι μια γειτονιά στην περιοχή του Μασταμπά, στο Ηράκλειο, το μεσημέρι της Δευτέρας!

Το πρωτοφανές περιστατικό αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής, που άκουγαν για αρκετή ώρα τον πιτσιρικά να φωνάζει κλαίγοντας γοερά, δίχως να μπορούν να εξηγήσουν για ποιον λόγο.

Τέλος στο μαρτύριο του τρομοκρατημένου παιδιού έδωσε ένας γείτονας ο οποίος κάλεσε ανήσυχος την Αστυνομία, μην αντέχοντας να ακούει τα ουρλιαχτά και το σπαραξικάρδιο κλάμα του 8χρονου. Στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό και οι αστυνομικοί που παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού τα έχασαν, καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί που ούρλιαζε φοβισμένο ήταν κλειδωμένο μέσα στην τουαλέτα!

Αφού κατάφεραν να το ηρεμήσουν, το οδήγησαν σε ασφαλές μέρος και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τους ασυνείδητους γονείς, οι οποίες απέδωσαν γρήγορα καρπούς καθώς κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες. Όπως υποστηρίζουν οι γονείς, άφησαν το παιδί στο σπίτι για να μεταφέρουν ένα μηχάνημα από τις Αρχάνες!

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου από το οποίο πήραν αναβολή για να δικαστούν την Πέμπτη. Παράλληλα, η μητέρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παιδοψυχολόγος εξέτασε το αγοράκι που είχε υποστεί σοκ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ