Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ασύλληπτος ο 37χρονος που πυροβόλησε τον 53χρονο επιχειρηματία στο Μάτι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ασύλληπτος ο 37χρονος που πυροβόλησε τον 53χρονο επιχειρηματία στο Μάτι

Ασύλληπτος παραμένει ο 37χρονος που πυροβόλησε τον 53χρονο επιχειρηματία στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Μάτι, το βράδυ του Σαββάτου και οι έρευνες για την σύλληψή του συνεχίζονται. Στο μεταξύ, η ερωμένη του και εν διαστάσει σύζυγος του θύματος Χ.Α που έχει συλληφθεί για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, τα έκανε… γυαλιά- καρφιά όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα!

Η όμορφη ξανθιά γυναίκα εξαγριώθηκε μόλις οι αστυνομικοί άρχισαν να της κάνουν ερωτήσεις για την απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία και άρχισε να προκαλεί ζημιές στα γραφεία των αστυνομικών, σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά της!

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την σταματήσουν, η εκτός εαυτού εντυπωσιακή 47χρονη μεταμορφώθηκε σε… λέαινα και τους επιτέθηκε προκαλώντας τους εκδορές με τα νύχια της, ενώ προσπάθησε και να… δαγκώσει έναν από αυτούς που χρειάστηκε να πάει στο τοπικό Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες! Το αποτέλεσμα ήταν να προστεθούν στην δικογραφία οι κατηγορίες της απείθειας και της αντίστασης κατά της αρχής.

Είχε προσπαθήσει και νωρίτερα να τον σκοτώσει

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το παρ’ ολίγον θύμα της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε μια σφαίρα στον γλουτό, είχε άγιο στο πλευρό του καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος αναζητούμενος είχε προσπαθήσει και νωρίτερα να τον σκοτώσει αλλά απέτυχε! Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάει με το αυτοκίνητο του έξω από το κατάστημα του 53χρονου εν διαστάσει συζύγου της ερωμένης του και προσπάθησε να τον πυροβολήσει,  όμως έπαθε εμπλοκή το όπλο του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει!

Στο διάστημα που μεσολάβησε ώσπου να προσπαθήσει ξανά να βγάλει από τη μέση τον 53χρονο, έφτασε στο κατάστημα η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος και διαπληκτίστηκαν λόγων των σοβαρών οικονομικών διαφορών που έχουν, με αποτέλεσμα η 47χρονη Χ.Α να καταγγείλει πως ο 53χρονος την χτύπησε στο πρόσωπό. Μετά το περιστατικό, εμφανίστηκε και πάλι ο 37χρονος νυν σύντροφος της εντυπωσιακής 47χρονης, ο οποίος πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές τον επιχειρηματία, ευτυχώς τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ