Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η σπείρα που φέρεται να πουλούσε ανύπαρκτα οικόπεδα και διαμερίσματα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτή είναι η σπείρα που φέρεται να πουλούσε ανύπαρκτα οικόπεδα και διαμερίσματα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με απόφαση του εισαγγελέα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των προσώπων που φέρονται να πωλούσαν ανύπαρκτα διαμερίσματα και οικόπεδα σε ανυποψίαστους πολίτες.

Ως αρχηγός της συμμορίας που εξαρθρώθηκε έπειτα από έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών φέρεται ο 63χρονος Σταύρος Κοκκινάκος του Χρήστου και της Αδαμαντίας, παλιός γνώριμος των Αρχών, που έχει θητεύσει επί χρόνια δίπλα στον γνωστό Καλαματιανό ο οποίος φέρεται να είχε στήσει την κομπίνα «μαμούθ» με τα αξίας ενός δισεκατομμυρίου δραχμών ομόλογα της Εθνικής Τράπεζας στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Συνεργοί του είναι ο 78χρονος Γεώργιος Μουγκογιάννης του Κωνσταντίνου και της Σοφίας, η 53χρονη Κυριακή Αλεξίου του Ιωάννη και της Καλλιόπης, ο 81χρονος Ιωάννης Βαρούτας του Αλέξανδρου και της Μαρίας, ο 68χρονος Δημήτριος Πανούσης του Σωτηρίου και της Ελένης, ο 63χρονος Παναγιώτης Αποστολόπουλος του Αγγελου και της Μάρθας και ο 56χρονος Χριστόδουλος Γκιουνέσογλου του Δημητρίου και της Αλεξάνδρας, που δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται.

Ο 63χρονος, μαζί με τη μεσίτρια, που θεωρείται άμεση συνεργός του, έβαζαν αγγελίες στο διαδίκτυο για την πώληση διαμερισμάτων στην περιοχή της Κυψέλης και στο κέντρο της Αθήνας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, εν αγνοία των ιδιοκτητών τους. Κάποια από αυτά φέρεται ότι ανήκαν σε φίλους και γνωστούς των απατεώνων και εξετάζεται αν η ανάρτηση των αγγελιών γινόταν εν γνώσει τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ