Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Γιατρός του δημοσίου προμηθευόταν ηρωίνη από 33χρονο ντίλερ στο Ηράκλειο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γιατρός του δημοσίου προμηθευόταν ηρωίνη από 33χρονο ντίλερ στο Ηράκλειο

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ηράκλειο της Κρήτης, το βράδυ της Τρίτης, όταν έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι έναν 33χρονο Αλβανό ντίλερ που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι ο «πελάτης» του τον οποίο προμήθευε με ηρωίνη ήταν ένας 50χρονος… γιατρός που υπηρετεί σε δημόσια δομή!

Η αγοραπωλησία έγινε στην οδό Θενών όπου στο ραντεβού με τον αλλοδαπό διακινητή έφτασε ο αγνώστων -ως εκείνη την ώρα- στοιχείων 50χρονος για να πάρει την δόση του. Για κακή τους τύχη, όμως, στο σημείο ήταν ακροβολισμένοι οι άνδρες της Δίωξης που τους πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν 5,5 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία είχε μόλις αγοράσει ο 50χρονος. Από τα στοιχεία του αποδείχθηκε πως ήταν υπηρέτης του Ιπποκράτη στην Ανατολική Κρήτη, και αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για αγορά ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου μαζί με τον προμηθευτή του που κατηγορείται για διακίνηση.

Αμέσως μετά τις συλλήψεις, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 33χρονου αλλοδαπού, μέσα στο οποίο βρέθηκαν 742 γραμμάρια ηρωίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.165 ευρώ, που κατασχέθηκε ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του Αλβανού ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Η προανάκριση που διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ