Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Για πέντε ώρες εγκλωβισμένοι σε πατάρι διαμερίσματος οι διαρρήκτες – Νέα υπόθεση «ντουλάπα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Για πέντε ώρες εγκλωβισμένοι σε πατάρι διαμερίσματος οι διαρρήκτες – Νέα υπόθεση «ντουλάπα»

Για πέντε ολόκληρες ώρες παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο πατάρι διαμερίσματος που είχαν «αδειάσει», στη Νίκαια, δύο Γεωργιανοί διαρρήκτες. Ο τρίτος συνεργός τους είχε εντοπιστεί στον φωταγωγό της πολυκατοικίας από αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ οι δύο …στριμωγμένοι ποντικοί εντοπίστηκαν από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος όταν αυτή επέστρεψε, αφού πληροφορήθηκε από συγγενείς της για την διάρρηξη.

Πρόκειται για μια υπόθεση σχεδόν πανομοιότυπη με την διάρρηξη που είχε σημειωθεί στις 3 Απριλίου 2017 στο Παλαιό Φάληρο, όταν οι αστυνομικοί πρόλαβαν τους ληστές μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα ένας να συλληφθεί, ένας να χάσει την ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι στην προσπάθεια του να διαφύγει και ένας παρέμεινε κλεισμένος στην ντουλάπα του διαμερίσματος για 14 ολόκληρες ώρες, μέχρι που τον εντόπισαν οι ιδιοκτήτες και εξαφανίστηκε απειλώντας τους με πιστόλι.

Στο νέο περιστατικό, αυτό της Νίκαιας, η 53χρονη ιδιοκτήτρια έλειπε από το σπίτι της, όταν γύρω στις έξι και μισή το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, οι γείτονες άκουσαν ύποπτους θορύβους και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί που πήγαν λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο ερεύνησαν όλους τους χώρους της πολυκατοικίας και ανακάλυψαν κρυμμένο στον φωταγωγό έναν Γεωργιανό ο οποίος είχε στα μία τσάντα διαρρηκτικά εργαλεία, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.

Φυσικά οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, η ιδιοκτήτρια ενημερώθηκε για την κλοπή και επέστρεψε άρον άρον στο σπίτι της και η υπόθεση έκλεισε με την σύλληψη του δράστη.

Δεν ήταν έτσι όμως! Μόλις η 53χρονη μπήκε στο διαμέρισμα της και άρχισε να καταγράφει ζημιές και απώλειες, άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το πατάρι. Ευτυχώς είχε την ψυχραιμία και την προνοητικότητα να μη αντιδράσει, αλλά διακριτικά βγήκε από το σπίτι της και τηλεφώνησε στη Άμεση Δράση. Η ώρα ήταν έντεκα και μισή το βράδυ όταν οι αστυνομικοί τον κατέβασαν από το πατάρι και με χειροπέδες τον οδήγησαν και αυτόν στο Τμήμα Ασφαλείας της Νίκαιας με καθυστέρηση πέντε ωρών!

Πηγή: asinomiko.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ