Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δημοσιογράφος με το μωρό της βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή της! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δημοσιογράφος με το μωρό της βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή της! (video)

Τραγικές στιγμές έζησε η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη προχθές το βράδυ. Μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά και έβαζε για ύπνο το παιδί της όταν ξαφνικά εισέβαλε στο σπίτι ένας ληστής.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα περιέγραψε τα όσα φριχτά βίωσε στο σπίτι της, όταν την ώρα που πήγε να βάλει το παιδί της για ύπνο, άκουσε έναν θόρυβο και σηκώθηκε για να δει τι ήταν, για να αντικρίσει έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι της.

Πήγε να πάρει αγκαλιά το μωρό της και ο δράστης την χτύπησε στο κεφάλι

Το παιδάκι της σηκώθηκε κι εκείνη είπε στον ληστή ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, παρακαλώντας τον να μην πειράξει το παιδί.

Πήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, όμως ο δράστης την χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα.

Το παιδί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. «Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι, «ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

Ο ληστής στη συνέχεια έψαξε όλο το σπίτι, το έκανε άνω –κάτω, άνοιξε συρτάρια, ντουλάπια, τα πάντα, για να φύγει με άδεια χέρια και να αφήσει τη γυναίκα και το παιδί στο σπίτι. Η δημοσιογράφος έμεινε δεμένη στην καρέκλα από τις 9 και γύρω στις 11 κατάφερε να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα της, να συρθεί μέχρι την έξοδο του διαμερίσματος και να φωνάξει για βοήθεια. Κάποιος γείτονας που την άκουσε κάλεσε την Αστυνομία.

Η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο πρόσωπο, καθώς και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ το παιδί δεν έπαιξε και δεν έφαγε καθόλου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ