Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Δημοφιλής ράπερ κατηγορείται για δολοφονία 23χρονου στη Γαλλία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δημοφιλής ράπερ κατηγορείται για δολοφονία 23χρονου στη Γαλλία

Ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερς στη Γαλλία, ο 24χρονος Mohamed Sylla γνωστός ως MHD φέρεται να είναι ένας από τους τέσσερις δράστες της δολοφονίας ενός 23χρονου, τον περασμένο Ιούλιο, στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αντίπαλων συμμοριών. Ο 23χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα χτυπημένος από μαχαίρι, στο Παρίσι και αμέσως οι αστυνομικοί απέδωσαν τη δολοφονία του στον «πόλεμο των συμμοριών».

Παρότι ο MHD αρνείται κατηγορηματικά ότι συμμετείχε στην επίθεση, εν τούτοις το αυτοκίνητό του που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας οδήγησε την Αστυνομία στο γνωστό ράπερ ο οποίος, σύμφωνα με τη Le Monde, συνελήφθη την περασμένη Τρίτη.

«Χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητό μου» Ο συνήγορός του MHD υποστηρίζει ότι ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών ενώ, ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητό του είχε χρησιμοποιηθεί από τα άλλα άτομα που διέπραξαν το έγκλημα. Μάλιστα επικαλείται το γεγονός ότι είχε εμφανιστεί στην Αστυνομία, αμέσως μόλις άρχισε να ακούγεται η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση.

Ο MHD ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γαλλία, έχει εργαστεί ως πιτσαδόρος πριν αρχίσει την καριέρα του στη ραπ που τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή, με το τελευταίο άλμπουμ του να βρίσκεται στο Top 3, στη Γαλλία. Μάλιστα 2,4 εκατομμύρια τον ακολουθούν στο Instagram ενώ είναι πρεσβευτής της μάρκας Puma. Η συναυλία του με Νιγηριανή ποπ σταρ Bella είχε 92 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ είναι εξαιρετικά αγαπητός στη Δυτική Αφρική.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ