Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Διάρρηξη-αστραπή σε κοσμηματοπωλείο της Νεμέας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διάρρηξη-αστραπή σε κοσμηματοπωλείο της Νεμέας

Διάρρηξη- αστραπή έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ένα κεντρικό κοσμηματοπωλείο στην αγορά της Νεμέας, όπου έσπασαν την βιτρίνα με βαριοπούλες και κατάφεραν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να αρπάξουν από μέσα χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.

Η θρασύτατη διάρρηξη έγινε γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν οι άγνωστοι δράστες έφτασαν στην οδό Δερβενακίων με κλεμμένο αυτοκίνητο. Με γρήγορες κινήσεις, παραβίασαν πρώτα το εξωτερικό ρολό ασφαλείας, στη συνέχεια έσπασαν την τζαμαρία και «μπούκαραν»  στην επιχείρηση.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι εισβολείς κατάφεραν να ανοίξουν όλες τις προθήκες μέσα στις οποίες φυλάσσονταν κάθε είδους χρυσαφικά, αλλά και να αρπάξουν όλα όσα αντικείμενα μεγάλης αξίας υπήρχαν στην βιτρίνα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από κοντινό σημείο και διέφυγαν με αυτό ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση. Σχετικά με το άλλο κλεμμένο Ι.Χ που εγκατέλειψαν στο σημείο της διάρρηξης, βρίσκεται στα χέρια των ανδρών της Εγκληματολογικής υπηρεσίας οι οποίοι το εξετάζουν εξονυχιστικά, προσπαθώντας να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στους δράστες.

Την προανάκριση για την κλοπή έχουν αναλάβει από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του τμήματος Νεμέας, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Κορίνθου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ