Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Βάιας Γκανιά: Είχε καταγγείλει τρεις φορές τον σύζυγό της πριν τη σκοτώσει

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία Βάιας Γκανιά: Είχε καταγγείλει τρεις φορές τον σύζυγό της πριν τη σκοτώσει

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της άτυχης Βάιας Γκανιά τον περασμένο Μάιο στα Τρίκαλα, φέρνει στο φως το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να την δολοφόνησε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Η 45χρονη γυναίκα, όπως αποκαλύπτεται στο βούλευμα, είχε καταφύγει τρεις φορές σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον σύζυγό της και την επιθετική του συμπεριφορά. Μάλιστα, φέρεται να είχε καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, αλλά δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν, καθώς είχαν ζητήσει αναβολή και συνέχιζαν να ζουν στο ίδιο σπίτι.

Ο 51χρονος σύζυγός της, ήταν και ο παιδικός της έρωτας, με τον οποίο “κλέφτηκε” σε ηλικία 16 ετών. Η συζυγική ζωή της Βάιας τα πρώτα χρόνια κυλούσε όμορφα και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη της σχέσης. Όλα φαίνεται πως άλλαξαν το 2014, μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του ζευγαριού, ενώ την ίδια περίοδο η πρώτη τους κόρη έφερνε στον κόσμο το πρώτο τους εγγόνι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 50χρονος την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά, ενώ η 45χρονη είχε σκεφτεί τον χωρισμό, πράγμα που είχε ζητήσει πολλές φορές από τον άνδρα της, ο οποίος κάθε φορά που το άκουγε ξέσπαγε πάνω της και την κακοποιούσε. Λίγες ημέρες πριν τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, εκείνος είπε την τελευταία του λέξη. Πάνω σε έναν από τους μάλλον κλασσικούς πια καβγάδες τους, άρπαξε το κουζινομάχαιρο, της επιτέθηκε και έφυγε ανενόχλητος πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε από έναν γείτονα, ο οποίος ειδοποιήθηκε απο τα δυο ανήλικα παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα. “Μπήκα μέσα στο σπίτι έντρομος και είδα τη γυναίκα ξεκοιλιασμένη. Σαν γουρούνι την είχε σφάξει. Πήγα κοντά της και της είπα στο αυτί: Βαΐτσα αν με ακούς κούνα το χέρι σου. Τίποτα. Η γυναίκα ήταν νεκρή”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ