Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα – Δεν ήταν μαζί του στην καφετέρια ο δράστης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα – Δεν ήταν μαζί του στην καφετέρια ο δράστης

Ανατρέπονται τα έως τώρα δεδομένα για την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Από την ανάλυση των βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι αυτός που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά τρίτο πρόσωπο, που πήγε στο κατάστημα, αντάλλαξε ελάχιστες κουβέντες με το θύμα και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και συνέχισε να τον χτυπά με το όπλο του στο κεφάλι.

Όπως προέκυψε, το θύμα, είναι Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής που είχε σημανθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και είναι γεννημένος το 1994.

Τα νέα στοιχεία τρέπουν σε νέα μονοπάτια την έρευνα που έως τώρα κατευθυνόταν στην εκδοχή των προσωπικών διαφορών ως προς τα κίνητρα του δολοφόνου.

Το σκηνικό παραπέμπει σε ενέδρα θανάτου που είχαν στήσει οι δύο άνδρες στον 25χρονο με το κίνητρο της δολοφονίας να παραμένει άγνωστο. Τα επικρατέστερα σενάρια πάντως είναι αυτό της διακίνησης παράνομων μεταναστών ή της έκδοσης πλαστών εγγράφων.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε προηγηθεί διάλογος μεταξύ των ανδρών κατά τον οποίο ο πρώτος άνδρας φέρεται να προσπαθεί να καθησυχάσει το θύμα λέγοντάς του «μη φοβάσαι, μη φοβάσαι» ενώ χαρακτηριστικό της μανίας του δράστη ήταν το γεγονός ότι αφού πυροβόλησε τον 25χρονο τρεις με τέσσερις φορές, του έπεσε η γεμιστήρα του όπλου στο έδαφος και στη συνέχεια μπήκε μέσα στην καφετέρια και τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι ενώ κείτονταν αναίσθητος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ