Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Εκανε ζωή μεγιστάνα ο «βομβιστής» των ATM’s

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκανε ζωή μεγιστάνα ο «βομβιστής» των ATM’s

Ζωή… μεγιστάνα έκανε ο φερόμενος ως υπαρχηγός της σπείρας που ανατίναζε τα ΑΤΜ τραπεζών στην Εύβοια και την Φθιώτιδα και άρπαζε τις κασετίνες με τα χρήματα!

Ο 45χρονος που συνελήφθη μαζί με άλλους πέντε Έλληνες από την Ασφάλεια Χαλκίδας, κατοικούσε σε νοικιασμένη βίλα με πισίνα στην Γλυφάδα και ζούσε “ζωή και κότα” μαζί με την 27χρονη σύντροφο του, η οποία επίσης συνελήφθη,  σπαταλώντας αφειδώς τα χρήματα που άρπαζαν σε μεγάλες πίστες και πολυτελή εστιατόρια της Αθήνας.

Κυκλοφορούσε με πολυτελή νοικιασμένα αυτοκίνητα και έκανε πανάκριβα δώρα στη νεαρή σύντροφο του, για την οποία είχε αγοράσει ολόκληρη την σειρά με τις πανάκριβες τσάντες της γαλλικής φίρμας Louis Vuitton!

Με τους πέντε συνεργούς του, ο 45χρονος μοιράστηκε 450.000 ευρώ από τη λεία των εκρηκτικών επιδρομών τους από το Μάρτιο του 2017 και από μια ληστεία χρηματαποστολής που είχαν διαπράξει σε περιοχή κοντά στην Χαλκίδα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες έχουν ανατινάξει πολλά ΑΤΜ και σε άλλες περιοχές της χώρας και συνεχίζουν τις έρευνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ως ορμητήρια, η σπείρα χρησιμοποιούσε την βίλα του 45χρονου στη Γλυφάδα  και ένα σπίτι στην Λίμνη Ευβοίας που διατηρούσε ένας 33χρονος, ο οποίος έπαιζε κεντρικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα.

Με παράλληλες επιχειρήσεις και στα δυο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τα έξι μέλη της, ανάμεσά τους και την 27χρονη, ενώ κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου – λάμψης, ένα κυνηγετικό όπλο, μια βαριοπούλα, πλήθος κουκούλες, 30 κινητά, έναν μηχανισμό για πυροδότηση εύφλεκτης ύλης, μια φιάλη με αέριο, μικροποσότητα ηρωίνης, χειρόγραφες σημειώσεις, τέσσερα αυτοκίνητα και 17.060 ευρώ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ