Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

“Μαϊμού” υπάλληλοι της ΔΕΗ εξαπάτησαν (και πάλι) ηλικιωμένη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Μαϊμού” υπάλληλοι της ΔΕΗ εξαπάτησαν (και πάλι) ηλικιωμένη!

Στην περιοχή του Αγρινίου έκαναν πάλι την εμφάνισή τους «μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ  που εξαπατούν ηλικιωμένους. Χθες το πρωί, δύο άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού 81χρονης στο Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου προσποιούμενοι τους  υπαλλήλους της ΔΕΗ λέγοντας πως πρέπει να ελέγξουν το σπίτι.

Απασχολώντας την ηλικιωμένη  κατάφεραν να της αφαιρέσουν τις οικονομίες της (συνολικά 500 ευρώ) και κοσμήματα. Σύμφωνα με το agrinionews.gr η 81χρονη αντιλήφθηκε την απάτη μόλις οι δράστες έφυγαν με αυτοκίνητο και ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί ερευνούν τη ευρύτερη περιοχή από εκείνη την ώρα  χωρίς όμως να έχουν φτάσει στο εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να είναι οι ίδιοι με εκείνους που προ ημερών είχαν εξαπατήσει ηλικιωμένο ζευγάρι σε χωριό της Δυτικής Αχαϊας.

Σε εκείνο το περιστατικό, που είχε σημειωθεί στις αρχές Οκτωβρίου, οι ύποπτοι άνδρες είχαν πει στο ηλικιωμένο ζευγάρι πως το σπίτι τους έχει βραχυκυκλώσει και πως πρέπει να βγάλουν σε εμφανές σημείο και να προστατέψουν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους… Το ανυποψίαστο ζευγάρι το έπραξε, με αποτέλεσμα οι απατεώνες να αρπάξουν τις οικονομίες τους (5200 ευρώ συγκεκριμένα) και να εξαφανιστούν.

Μέχρι και τώρα οι δράστες του περιστατικού στην Αχαΐα αναζητούνται, όπως και εκείνοι που αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν πάλι ηλικιωμένη στην ίδια περιοχή έναν χρόνο πριν.

Η σύλληψη των δραστών που εξαπάτησαν την 81χρονη στο Παναιτώλιο από την αστυνομία δεν αποκλείεται να οδηγήσει και στην εξιχνίαση προγενέστερων υποθέσεων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ