Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Εξαφανίστηκε ένας τόνος κηπευτικών από θερμοκήπιο στην Ιεράπετρα!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξαφανίστηκε ένας τόνος κηπευτικών από θερμοκήπιο στην Ιεράπετρα!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων στην Ιεράπετρα Κρήτης  όταν ένας 35χρονος αγρότης πήγε στο θερμοκήπιό του και διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει σε αυτό σκίζοντας την πλαστική κάλυψη – από τη μια πλευρά – της καλλιέργειάς του, κλέβοντας μεγάλη ποσότητα κηπευτικών.

Οι άγνωστοι εισήλθαν στο θερμοκήπιο του νεαρού αγρότη κατά τις νυχτερινές ώρες που είχε Πανσέληνο και μάζεψαν από την καλλιέργεια μίνι αγγουριού και μελιτζάνας, γύρω στα 500 με 1.000 κιλά κηπευτικών και έπειτα έγιναν… άφαντοι!

Ο 35χρονος άμεσα μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας της Ιεράπετρας, προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός. Εκεί, όμως, ενημερώθηκε ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε κλοπές αγροτικών προϊόντων, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τη Δασική Υπηρεσία, στην οποία ανήκει – πλέον – η αρμοδιότητα της αγροφυλακής, όπου και κατήγγειλε, τελικά το περιστατικό.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε πολλά άλλα παρόμοια περιστατικά που έχουν σημειωθεί και φέτος στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, με τους αδίστακτους κλέφτες των κηπευτικών να μην έχουν ακόμη εντοπιστεί και να συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι.

Σύμφωνα με το bloko.gr οι ανυποψίαστοι αγρότες δηλώνουν ανυπεράσπιστοι, αλλά αποφασισμένοι πως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Επειδή όλα τα κρούσματα έχουν σημειωθεί νύχτες με Πανσέληνο, τα επόμενα βράδια με Πανσέληνο, οι αγρότες σκέφτονται να κάνουν περιπολίες, προκειμένου να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ