Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 80χρονης! 44χρονος Έλληνας και 39χρονη Βουλγάρα οι δράστες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 80χρονης! 44χρονος Έλληνας και 39χρονη Βουλγάρα οι δράστες

Συνελήφθησαν ένας 44χρονος Έλληνας και η 39χρονη Βουλγάρα φίλη του, διότι τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου είχαν ξυλοκοπήσει, φιμώσει και παρατήσει μια 80χρονη στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες είχαν ως κίνητρο τη ληστεία ενώ από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι «ο θάνατος της 80χρονης επήλθε συνεπεία βαρέων κακώσεων, συμβατών με πλήξη από θλων όργανο».

Το χρονικό

Οι δύο ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα της 80χρονης τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου. Αφού ξυλοκόπησαν την ηλικιωμένη, στη συνέχεια την έδεσαν και τη φίμωσαν προκειμένου να αρπάξουν ό,τι μπορέσουν από το διαμέρισμά της.

Η κόρη της 80χρονης είχε περιγράψει ότι η μητέρα της ζητούσε από τους ληστές να την αφήσουν όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί ώρες αργότερα και στις 7 το πρωί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει είχε καταφέρει να ενημερώσει την κόρη της, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε Αστυνομία και ΕΚΑΒ με διασώστες να μεταφέρουν την 80χρονη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Για την δολοφονία συνελήφθη και ένας 40χρονος, γείτονας της άτυχης ηλικιωμένης, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ήταν αυτός που την υπέδειξε ως υποψήφιο θύμα στους δολοφόνους της. Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό, βιασμό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ