Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

“Επιχείρηση συνταγογράφησης” ναρκωτικών στην Κέρκυρα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Επιχείρηση συνταγογράφησης” ναρκωτικών στην Κέρκυρα

Είναι πασίγνωστη στην κοινωνία της Κέρκυρας. Και αυτό διότι ήταν διευθύντρια στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Κέρκυρας…

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την 57χρονη να φέρεται σύμφωνα με τις Αρχές να είναι μέλος συμμορίας, που διακινούσε παράνομα ναρκωτικά στο νησί.

Έκαναν δουλειές από τις αρχές του χρόνου εκμεταλλευόμενοι την επαγγελματική τους ιδιότητα

Έτσι τόσο εκείνη όσο και άλλα τρία μέλη της συμμορίας (ένας 53χρονος φαρμακοποιός, ένας 62χρονος και ο 37χρονος γιος του, ενώ αναζητείται το πέμπτο μέλος της ομάδας ο οποίος είναι ο 35χρονος δεύτερος γιος του 62χρονου) έπεσαν στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας μετά από πολύμηνη παρακολούθηση.

Τα μέλη της συμμορίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά από την αρχή του 2018 χρησιμοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα, για να προμηθεύουν χρήστες με οπιούχα επιθέματα (όπως έμπλαστρα μορφίνης), χάπια και ναρκωτικά σκευάσματα. Με οργάνωση που θα ζήλευε μια καλοστημένη επιχείρηση, η 57χρονη φέρεται να έκανε τις παράνομες συνταγογραφήσεις,  ο 53χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο της παλιάς πόλης εκτελούσε τις συνταγές και ο 62χρονος άνδρας με τους δύο γιους του διακινούσαν τα ναρκωτικά.

Και τι δε βρήκαν…

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο της 57χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συνταγές στα ονόματα μελών της ομάδας, μια σφραγίδα, καθώς και ειδικές συνταγές ναρκωτικών που δεν είχαν συμπληρωθεί. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να ανακαλύψουν αν υπάρχουν και άλλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του 35χρονου.

 

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ