Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Δολοφόνησε ολόκληρη την οικογένεια ομογενούς μετά έβαλε φωτιά και τους έκαψε !

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΗΠΑ: Δολοφόνησε ολόκληρη την οικογένεια ομογενούς μετά έβαλε φωτιά και τους έκαψε !

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει το ξεκλήρισμα της οικογένειας ομογενούς στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την οικογένεια της ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά τους, που βρέθηκαν νεκροί στην έπαυλη τους στο Νιου Τζέρσεϊ, η οποία κάηκε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας,λ είχαν χάσει τη ζωή τους προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά, στην κοινότητα Κολτς Νεκ, όπου ζουν αρκετοί δεκάδες εύποροι και διάσημοι. Τα θύματα είναι η 45χρονη Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο 51χρονος Κιθ Κανέιρο και τα παιδιά τους, ο 11χρονος Τζέσε και η 8χρονη Σοφία.

Η έρευνα των αρχών αποκάλυψε ότι η σύζυγος και τα παιδιά έφεραν εκτεταμένα εγκαύματα και οι σοροί τους βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, αλλά… έφεραν και τραύματα από μαχαίρι. Ο 51χρονος Κιθ Κανέιρο βρέθηκε εκτός του σπιτιού και έφερε τραύματα από πυροβολισμό. Πλέον, οι αρχές εκτιμούν ότι η οικογένεια μπήκε στο στόχαστρο με κάποιο τρόπο και ότι δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο περιστατικό ακραίας βίας.

Στο μεταξύ, οι αρχές έχουν συλλάβει τον αδελφό του 52χρονου, με την κατηγορία ότι έβαλε φωτιά στο δικό του σπίτι, λίγες ώρες προτού τυλιχθεί στις φλόγες η έπαυλη στην οποία ζούσε η ελληνικής καταγωγής γυναίκα με την οικογένειά της.

Κατά τους εισαγγελείς, ο Πολ Κανέιρο «έλουσε» το σπίτι του με βενζίνη και έβαλε φωτιά. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος λέγοντας πως επρόκειτο για κάποια διαρροή. Ωστόσο, το ίδιο απόγευμα, η έπαυλη των Καρύδη- Κανέιρο τυλίχθηκε στις φλόγες και εκεί εντοπίστηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Για την ώρα οι δυο υποθέσεις δεν έχουν σχετιστεί μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ