Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η καθαρίστρια «καθάριζε» ότι πολύτιμο  έβρισκε μπροστά της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η καθαρίστρια «καθάριζε» ότι πολύτιμο  έβρισκε μπροστά της

Την προσλάμβαναν για να καθαρίζει σπίτια στα προάστια της Θεσσαλονίκης, αλλά η αλλοδαπή οικιακή βοηθός «καθάριζε» και ό, τι έβρισκε στο πέρασμά της! Ο λόγος για μια 32χρονη από την Αλβανία που, εκτός από τη σκόνη, εξαφάνιζε… χρήματα και κοσμήματα!

Η αδίστακτη γυναίκα εκμεταλλευόταν την απουσία των ενοίκων τις ώρες που καθάριζε, έψαχνε με την ησυχία της για κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή, και φέρεται ότι μέσα σε έναν χρόνο απέσπασε 1.200 ευρώ και κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τα 13.000 ευρώ!

Από το 2018

Μάλιστα, κάποιες φορές η 32χρονη αναλάμβανε και τη φροντίδα ανήμπορων ηλικιωμένων, γεγονός που έκανε το έργο της ακόμη πιο εύκολο, αφού τα θύματα ήταν συνήθως καθηλωμένα και με μειωμένη ικανότητα αντίληψης. Κατά συνέπεια, είχε ελεύθερο το πεδίο για να κάνει «φύλλο και φτερό» ό, τι πολύτιμο είχαν στα σπίτια τους!

Η δράση της 32χρονης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 και στο στόχαστρό της είχαν μπει οικογένειες στις περιοχές της Θέρμης, των Ταγαράδων και του Ρυσίου. Όμως, η τύχη της στέρεψε όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης ανακάλυψαν έπειτα από έρευνες ότι ήταν ο συνδετικός κρίκος στις υποθέσεις κλοπής που κλήθηκαν να εξιχνιάσουν!

Έτσι, σύμφωνα με το newsbreak.gr πέρασαν χειροπέδες στην 32χρονη, που δεν διέθετε νόμιμα έγγραφα για την παραμονή της στη χώρα, και την οδήγησαν με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία για τις κλοπές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ