Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η λάθος κίνηση της προξένου επί τιμή κόστισε… 50.000 ευρώ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η λάθος κίνηση της προξένου επί τιμή κόστισε… 50.000 ευρώ!

Μία λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να στοιχίσει στη γενική πρόξενο επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού 50.000 ευρώ…

Όλα ξεκίνησαν όταν η 72χρονη γυναίκα προσπάθησε, το μεσημέρι της Κυριακής, να παρκάρει το πανάκριβο όχημά της σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας στο Σύνταγμα. Μάλιστα, ακριβώς δίπλα της είχε απερίσκεπτα τοποθετήσει την τσάντα της, η οποία, εκτός από τα προσωπικά αντικείμενά της, είχε μέσα και 50.000 ευρώ! Τη στιγμή που πήγαινε να σταθμεύσει το όχημά της, την πλησίασε ένας νεαρός και της είπε ότι το πίσω λάστιχο του αυτοκινήτου της είχε σκάσει. Εκείνη ακινητοποίησε αμέσως το όχημα και βγήκε ανήσυχη έξω, προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Τότε, όμως, ένας συνεργός του νεαρού άνδρα βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε από τη θέση του συνοδηγού την τσάντα της γυναίκας.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, η τσάντα της είχε μέσα, εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό, την ταυτότητά της, καθώς και το διπλωματικό διαβατήριό της. Αμέσως, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο που ενδιέφερε περισσότερο την πρόξενο ήταν το διπλωματικό διαβατήριο, καθώς χθες είχε σκοπό να ταξιδέψει για την πατρίδα της, και για τον λόγο αυτόν είχε μαζί της τα 50.000 ευρώ.

Πάντως, το περιστατικό προκαλεί ερωτήματα και έντονο προβληματισμό αναφορικά με την ασφάλεια των πολιτών, καθώς συνέβη σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας, με τους δύο άγνωστους ληστές να δρουν ανενόχλητοι.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ