Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κατέθεσε στην ασφάλεια η 22 χρονη που βιάστηκε στο Ζεφύρι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατέθεσε στην ασφάλεια η 22 χρονη που βιάστηκε στο Ζεφύρι

Κατάθεση στην αστυνομία έδωσε η 22χρονη κοπέλα την οποία βίασαν κι εγκατέλειψαν στον δρόμο άγνωστοι την περασμένη Τετάρτη.

Η κοπέλα που βίασαν στο Ζεφύρι ξύπνησε απ’ το κώμα χθές.  Ανέκτησε  τις αισθήσεις της ενώ τις περασμένες μέρες η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη, κι έτσι έδωσε κατάθεση στις Αρχές.

Μόλις έγινε ενημέρωση απ’ τους γιατρούς πως η κοπέλα ξύπνησε απ’ το κώμα και μπορεί να μιλήσει, στελέχη της ασφάλειας Δυτικής Αττικής μετέβησαν αμέσως το βράδυ της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, ενώ έδωσε και στοιχεία της ταυτότητάς της.

Η κατάσταση της υγείας ήταν κρίσιμη τις προηγούμενες μέρες

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα είχε βρεθεί σ’ ένα χωράφι στο Ζεφύρι ενώ την είχαν βιάσει άγνωστοι. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν μέχρι πρότινος σε κωματώδη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα είναι 22 ετών, έχει ένα αδερφάκι 8 ετών και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής. Όπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και 2 χρόνια είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά. Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της κοπέλας και από τα ρούχα που φορούσε.

Πηγή: ipop

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ