Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που κατηγορείται για παρενόχληση 5χρονης 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που κατηγορείται για παρενόχληση 5χρονης 

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 50χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης που κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος 5χρονου κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας και βιασμό, είναι πατέρας δύο παιδιών.

Κατά την απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν έμεινε ποτέ μόνος το κοριτσάκι. Μάλιστα, η πεθερά του, που στο άκουσμα τη απόφασης προφυλάκισης λιποθύμησε, κατέθεσε πριν την απολογία του στον ανακριτή.

Η γυναίκα μένει στο υπόγειο του κτιρίου και υποστήριξε ότι ο 50χρονος αγαπάει το κοριτσάκι και ήταν εκείνη που περνούσε χρόνο με τη μικρή. Όπως ισχυρίστηκε, την φρόντιζε, την έκανε μπάνιο και η μητέρα της μικρούλας την εμπιστεύονταν.

Μάλιστα, σχολίασε ότι το παιδάκι περιέγραψε όσα περιέγραψε στη μητέρα του την 1η Οκτωβρίου, αλλά εκείνη αντί να απευθυνθεί απευθείας στην αστυνομία, άφησε να περάσουν 4 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων το παιδί έμεινε κάποιες ώρες στη γιαγιά και στη συνέχεια έκανε την καταγγελία. Σημειώνεται, ότι αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ