Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κρατούμενος κατάπιε 120 σακουλάκια ναρκωτικών για να τα βάλει στη νέα του φυλακή!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κρατούμενος κατάπιε 120 σακουλάκια ναρκωτικών για να τα βάλει στη νέα του φυλακή!

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατάπιε 37χρονος κρατούμενος για να τα μεταφέρει… σε άλλη φυλακή και έτσι να ξεκινήσει εμπόριο στο νέο του “σπίτι”.

Ο κρατούμενος μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Αγίου Στεφάνου και εκεί διαπιστώθηκε πως είχε «μεταφέρει» (120) συσκευασίες που περιείχαν (227) γραμμάρια κάνναβης, (27) περίπου γραμμάρια ηρωίνης και (7) περίπου γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με το Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών:

«Σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε βάρος ενός 37χρονου έγκλειστου φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, (Από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου) τον μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικό έλεγχοι και νοσηλεία.

Κατά την παραμονή του 37χρονου στο νοσοκομείο, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του (120) συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν (227) γραμμάρια κάνναβης, (26,5) γραμμάρια ηρωίνης και (6,7) γραμμάρια κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ