Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Κρεοπώλης πρώτα έκλεψε και μετά πούλησε 21 αρνιά και ένα μοσχάρι!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κρεοπώλης πρώτα έκλεψε και μετά πούλησε 21 αρνιά και ένα μοσχάρι!

«Φτερά» έκαναν 22 αμνοερίφια και ένα μοσχάρι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα από επιχείρηση εμπορίας κρεάτων σε περιοχή του Δήμου Πωγωνίου.

Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές αρχές που εξιχνίασαν την κλοπή, τα κλεμμένα αμνοερίφια διατέθηκαν προς πώληση σε πελάτες κρεοπωλείου ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών.

Ειδικότερα, η κλοπή των ζώων εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άτομα, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 34χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης κρεοπωλείου σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και περί αλλοδαπών.

Όπως καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, η κλοπή στην επιχείρηση εμπορίας κρεάτων διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 21ης Δεκεμβρίου 2018.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο δραστών, οι οποίοι διακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν από κοινού είκοσι δύο αμνοερίφια και μοσχάρι από την επιχείρηση καθώς και πετρέλαιο από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 23χρονου αλλοδαπού, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ