Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κυνήγησε με τσεκούρι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά που ο ίδιος έβαλε!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κυνήγησε με τσεκούρι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά που ο ίδιος έβαλε!

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου προσήχθη ένας άνδρας 49 ετών, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε επανειλημμένως με τσεκούρι σε πυροσβέστες, που πήγαν να σβήσουν φωτιά στο ακατοίκητο σπίτι του αδερφού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κάλεσε δύο φορές την πυροσβεστική υπηρεσία του Αγρινίου (χθες και προχθές), για να σβήσει φωτιά σε σπίτι στην περιοχή της Ερυθραίας, στον Άγιο Κωνσταντίνο. Όντας εκτός εαυτού και κρατώντας τσεκούρι, απείλησε τους πυροσβέστες, εμποδίζοντας τους να εισέλθουν στην οικία για κατάσβεση φωτιάς. «Μας απείλησε με τσεκούρι και έστειλε το σκύλο του καταπάνω μας. Με δυσκολία καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά μας», καταγγέλλει πυροσβέστης.

Στο δεύτερο συμβάν με τους πυροσβέστες κρατούσε και μαχαίρι, ενώ προκάλεσε φθορές στο όχημα της Υπηρεσίας. Στο επεισόδιο έσπευσαν αστυνομικοί που ακινητοποίησαν τον άνδρα και τον μετέφεραν στο Τμήμα.

Ο 49χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε προβλήματα με το νόμο, με αποτέλεσμα την καταδίκη του και τον εγκλεισμό του σε φυλακή, πριν λίγο καιρό είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονήσει…

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει της κατηγορίες για πρόκληση διακεκριμένων φθορών, απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ