Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

“Κυνηγοί” μετάλλων ξήλωσαν το κλειστό γυμναστήριο Μηχανιώνας (φωτογραφίες)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Κυνηγοί” μετάλλων ξήλωσαν το κλειστό γυμναστήριο Μηχανιώνας (φωτογραφίες)

Έχουν αποθρασυνθεί οι “κυνηγοί” μετάλλων, οι οποίοι δεν διστάζουν να καταστρέφουν υποδομές και δημόσια ή δημοτική περιουσία για να βγάλουν κέρδος.

Στο στόχαστρό τους μπήκε το κλειστό γυμναστήριο Μηχανιώνας στο δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, από το οποίο ξήλωσαν όλες τις… πόρτες! Οι άγνωστοι που έδρασαν οργανωμένα, εισέβαλαν στο γυμναστήριο και «σήκωσαν» όλες τις πόρτες αφήνοντας μόνο τα κουφώματα, προφανώς για να τα πουλήσουν σε καλύτερη τιμή απ’ ό,τι ως απλό αλουμίνιο.

Μάλιστα φαίνεται ότι είχαν μελετήσει καλά την “επιχείρηση”, αφού ξεβίδωσαν τα πορτόφυλλα από τα κουφώματα, όπου χρειάστηκε. Η λεηλασία αποκαλύφθηκε το πρωί, όταν οι εργαζόμενοι πήγαν στο δημοτικό γυμναστήριο και διαπίστωσαν ότι ο χώρος είχε γίνει “ξέφραγο αμπέλι”.

Φυσικά, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί μαζί με τις πόρτες. Το εξοργιστικό είναι ότι μόλις τον περασμένο Μάιο άγνωστοι είχαν αφαιρέσει πάλι τις πόρτες, οι οποίες αντικαταστάθηκαν με δαπάνες των δημοτών και του δήμου, που θα πρέπει να πληρώσουν πάλι τη δράση των πλιατσικολόγων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ