Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Μία 24χρονη γιατρός δάγκωσε και έκοψε τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μία 24χρονη γιατρός δάγκωσε και έκοψε τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η εφημερία νεαρής ιατρού, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά στο ίδιο της το γραφείο στο Bloemfontein της Νότιας Αφρικής, όταν ξύπνησε και είδε τον 32χρονο άντρα επάνω της.

Παρίστανε τον ασθενή

Ο 32χρονος επίδοξος βιαστής παριστάνοντας τον ασθενή μπήκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο γραφείο της 24χρονης γιατρού και την ώρα που εκείνη ξεκουραζόταν προσπάθησε να τη φιλήσει. Η γυναίκα τρόμαξε αλλά κατάφερε να τον δαγκώσει και να ξεφύγει από τα χέρια του.

Ο 32χρονος αν και έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της γλώσσας του εξαιτίας του δαγκώματος, κατάφερε να διαφύγει, όμως οι αρχές ειδοποίησαν τα γύρω νοσοκομεία ότι αναζητούν άνδρα με σοβαρό τραύμα στην γλώσσα. Όπως ήταν αναμενόμενο ο δράστης εμφανίστηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο με τρομακτικές πληγές και αφόρητους πόνους με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία ειδικού φρουρού.

Σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο για να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Όσο για το 24χρονο θύμα συνεχίζει να βρίσκεται από ιατρική παρακολούθηση και λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

40.000 βιασμοί το 2018

Δυστυχώς, τέτοιου είδους περιστατικά δεν είναι άγνωστα στη Νότια Αφρική, καθώς η συχνότητα των σεξουαλικών επιθέσεων στη χώρα είναι από τις υψηλότερες σε ολόκληρο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, πέρυσι σημειώθηκαν 40.000 βιασμοί στη Νότια Αφρική, αλλά οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πως ο πραγματικός αριθμός είναι σημαντικά υψηλότερος. Σύμφωνα με στατιστικές, το 40% των γυναικών στη χώρα είναι πιθανό να βιαστούν στη διάρκεια της ζωής τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ