Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Μαγκουροπόλεμος» στο κέντρο του Αλίμου με πρωταγωνίστριες δύο… 90χρονες!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Μαγκουροπόλεμος» στο κέντρο του Αλίμου με πρωταγωνίστριες δύο… 90χρονες!

Ο καυγάς χρόνια δεν κοιτά! Και αυτή παράφραση της παροιμίας έγινε πράξη το βράδυ της Πέμπτης στον Άλιμο, όπου δύο γιαγιάδες ηλικίας 81 και 95 ετών, πιάστηκαν στις… μαγκούρες και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να τις χωρίσουν!

Όπως αναφέρει το astinomiko.gr, περιπολικό της Άμεσης Δράσεως πήρε επείγον σήμα για να πάει σε επεισόδιο στην οδό Θεμιστοκλέους 20 στον Άλιμο.

Στο σημείο βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι τραυματιοφορείς όμως είχαν ειδοποιήσει ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση, και ως εκ τούτου χρειαζόταν επέμβαση της Αστυνομίας.

Όταν το περιπολικό, λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε στο σημείο, οι αστυνομικοί είδαν τους άνδρες του ΕΚΑΒ να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια 95χρονη γυναίκα, που είχε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο κεφάλι και στο σώμα. «Αυτή μου επιτέθηκε», φώναζε, δείχνοντας προς το μέρος μιας επίσης ηλικιωμένης γυναίκας, που φαινόταν εκτός εαυτού!

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν τι συνέβη, σχολιάζοντας: «μαλλιοτράβηγμα γιαγιάδων και ξύλο με τις μαγκούρες δεν είχαμε ξαναδεί».

Η 95χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες και η 81χρονη, που φέρεται ως δράστης, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για την… ιδιαιτερότητα του θέματος και εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί για εξετάσεις σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, με την υπόθεση πλέον να έχει περάσει στους γιατρούς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ