Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση στην Άνω Γλυφάδα: Δύο οι εκτελεστές του Ελληνοαρμένιου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μαφιόζικη εκτέλεση στην Άνω Γλυφάδα: Δύο οι εκτελεστές του Ελληνοαρμένιου

Σοκαρισμένη η γειτονιά στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Άνω Γλυφάδα από την άγρια δολοφονία 41χρονου Έλληνα, αρμένικης καταγωγής, μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του.

Το έγκλημα, που παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση, αποκαλύφθηκε περίπου στη μια τα ξημερώματα της Τετάρτης (05.06.2019) όταν οι γείτονες του 41χρονου άκουσαν πυροβολισμούς και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην Άνω Γλυφάδα, βρήκαν το θύμα νεκρό μπροστά στο αυτοκίνητό του.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία του 41χρονου να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δυο και είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα τους, περιμένοντας να επιστρέψει στο σπίτι του, στην Άνω Γλυφάδα.

Όταν ο 41χρονος άνοιξε την πόρτα του υπόγειου γκαράζ και μπήκε με το αυτοκίνητό του, οι δολοφόνοι τον ακολούθησαν και τη στιγμή που κατέβηκε από το γκρι Audi που οδηγούσε, τον εκτέλεσαν. Το θύμα φέρει τραύματα από δυο όπλα και γι’ αυτό οι αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα πως οι δράστες είναι δυο. Ο 41χρονος δέχτηκε τουλάχιστον πέντε σφαίρες, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πολλές πληροφορίες για το παρελθόν του 41χρονου που εκτελέστηκε στην Άνω Γλυφάδα δεν υπάρχουν ακόμη. Ο Ελληνοαρμένιος άνδρας ασχολούνταν με την πάλη και έδινε το παρών μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας εξαιτίας καταδίκης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ