Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μητέρα με τις δύο κόρες της τα θύματα στον Εβρο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μητέρα με τις δύο κόρες της τα θύματα στον Εβρο

Οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως ήταν το έγκλημα στον Έβρο, που συντάραξε το πανελλήνιο, καθώς η εξέταση DNA έδειξε πως επρόκειτο για μια μητέρα και τις δύο ανήλικες κόρες της.

Υπενθυμίζεται, ότι τα τρία θύματα είχαν εντοπισθεί κοντά στο Πραγγί του Έβρου πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αλλά μέχρι χθες δεν είχε εντοπισθεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα των τριών γυναικών. Η ταυτότητα τους παρέμενε άγνωστη, καθώς πάνω τους δεν έφεραν κάποιο έγγραφο, ενώ ακόμα και για την εθνικότητά τους, γίνονται εικασίες βάσει των χαρακτηριστικών τους, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για καταγωγή από Ιράν ή Αφγανιστάν.

Πανομοιότυπα χτυπήματα

Οι Αρχές αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο. Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στους ειδικούς ότι τα χτυπήματα που έφεραν τα άψυχα κορμιά των 3 γυναικών είναι πανομοιότυπα, ενώ μόνο ένα από τα θύματα φέρει αμυντικά σημάδια τα οποία αποδεικνύουν ότι υπηρξε κάποια αντίσταση. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι τρεις γυναίκες, ηλικίας περίπου 35, 17-18 και 15-16 ετών, «είχαν πανομοιότυπο τρόπο θανάτου, μ’ ένα βαθύ τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Μόνη ελπίδα για την ώρα, μοιάζει η εύρεση ενός κινητού τηλεφώνου στην περιοχή, που ίσως οδηγήσει -αν σχετίζεται με την υπόθεση- στην εύρεση της άκρης του νήματος που θα οδηγήσει στην επίλυση της υπόθεσης. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένονται και αποτελέσματα σχετικά μέντα δυο μαχαίρια που βρέθηκαν κοντά στις άτυχες γυναίκες. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης: «το ένα ταιριάζει με τα τραύματα. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο μαχαίρια, γιατί τα θανατηφόρα τραύματα είναι τόσο μεγάλα, που εκ των πραγμάτων μπορούν να γίνουν και από τα δύο μαχαίρια. Μπορεί και να ήταν ένας ο δράστης. Σ’ αυτό όμως θα απαντήσουν τα εργαστήρια. Εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι τα τραύματα είναι πανομοιότυπα, στοιχείο από το οποίο κάποιος μπορεί να εξάγει κάποια ασφαλή συμπεράσματα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ