Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μπλόκο σε Ι.Χ. που μετέφερε 49.733 χάπια ecstasy και 80 πακέτα κάνναβη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπλόκο σε Ι.Χ. που μετέφερε 49.733 χάπια ecstasy και 80 πακέτα κάνναβη

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας έστησαν μπλόκο στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων στο Κιλκίς και ακινητοποίησαν Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο το μετέφερε ένα μεγάλο φορτίο με ecstasy και κατεργασμένη κάνναβη, και διέσχισε οδικώς όλη την Ευρώπη για να καταλήξει στην Ελλάδα.

Ο σκύλος ανιχνευτής δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει στο ταμπλό του οχήματος μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, η οποία έκρυβε 20 συσκευασίες με 49.733 ναρκωτικά χάπια ecstasy και 80 αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα», βάρους επτά κιλών και 661 γραμμαρίων, κι έτσι ο 47χρονος Ελληνας οδηγός συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι ο οδηγός εκτελούσε εντολές ενός 33χρονου Ελληνα και ενός 33χρονου αλλοδαπού, μαζί με τους οποίους είχε ταξιδέψει οδικώς στην Ολλανδία.

Εκεί παρέλαβαν τα ναρκωτικά, τα έκρυψαν στην κρύπτη και ο 47χρονος ξεκίνησε για την Ελλάδα. Ο 33χρονος Ελληνας συνελήφθη λίγο αργότερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο αλλοδαπός αναζητείται. Στην αποθήκη του σπιτιού του 47χρονου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 689 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά. Οι τρεις δράστες κατηγορούνται για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ