Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Μυστήριο για την ΕΛΑΣ η «λησταρχίνα με την μαντίλα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μυστήριο για την ΕΛΑΣ η «λησταρχίνα με την μαντίλα»

Η ικανότατη γυναίκα-φάντασμα που κυκλοφορεί με μια μαντίλα στο κεφάλι για να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έχει γίνει νούμερο ένα στόχος για την Αστυνομία. Η ιστορία της μυστηριώδους «λησταρχίνας με την μαντίλα» θυμίζει επικήρυξη ληστών στο φαρ ουέστ.

Φωτογραφίες της έδωσε στη δημοσιότητα το σάιτ newpost.gr, σε μια προσπάθεια των αστυνομικών αρχών να συλλέξουν στοιχεία που θα δώσουν ένα τέλος στην δράση της που χρονολογείται από το 2017, με τον αριθμό των θυμάτων της να παραμένει άγνωστος. Η λησταρχίνα εκτιμάται ότι είναι  ηλικίας 30-35 χρόνων και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των καταστηματαρχών σε Αττική, Πάτρα, Λαμία και Χαλκιδική. Η μέθοδός της είναι συγκεκριμένη. Μπαίνει στα μαγαζιά που έχει σκοπό να κλέψει, φορώντας μαντίλα στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου, και αφαιρεί τσάντες ή χρήματα από τις ταμειακές μηχανές, άλλοτε και με την απειλή όπλου!

Μιλάει «σπαστά» ελληνικά παριστάνοντας την πρόσφυγα

Συνήθως μιλάει «σπαστά» ελληνικά παριστάνοντας την πρόσφυγα από τη Συρία. Σε μία περίπτωση μπήκε σε ένα φαρμακείο στον Βύρωνα και, προσποιούμενη πως αισθάνεται δυνατό πόνο σε κάποιο σημείο του σώματός της, έπεισε την ιδιοκτήτρια να την βάλει στο πίσω μέρος του φαρμακείου, όπου βρήκε την ευκαιρία να τής αποσπάσει ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, ήταν τέτοιο το θράσος της, ώστε πλήρωσε το φάρμακο που προμηθεύτηκε από το φαρμακείο και άφησε ως… πουρμπουάρ 0,50 ευρώ!

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, η απατεώνισσα με τη μαντίλα κατάφερε να ξεγελάσει την ιδιοκτήτρια ενός κομμωτηρίου στην οδό Παπαδιαμάντη στον Κορυδαλλό και να της αφαιρέσει με διάφορες προφάσεις τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ