Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Μ. Δημητρακόπουλος: Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνει τον βιασμό της Ρ. Αντωνίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μ. Δημητρακόπουλος: Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνει τον βιασμό της Ρ. Αντωνίου

«Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου», σχολίασε χθες σε δηλώσεις του ο συνήγορος του μοντέλου Μιχάλης Δημητρακόπουλος, για τον φερόμενο βιασμό της από τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της Ρίας Αντωνίου, που είχε αποκαλύψει η «Espresso» το σκηνικό διαδραματίστηκε στο ξενοδοχείο «Andromeda Suits» στην πλατεία Μαβίλη, αν και ο επιχειρηματίας είχε ισχυριστεί πως βρίσκονταν σε σπίτι νοικιασμένο από τον ίδιο. Η Ρία Αντωνίου κατέθεσε πως ο επιχειρηματίας την ξυλοκόπησε τουλάχιστον δυο φορές μέσα σε λίγες ώρες:

«Το βράδυ, 12 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 22:00 και ενώ βρισκόμασταν στο ξενοδοχείο Andromeda Suits επί της οδού Τιμολέοντος Βάσσου έστειλα μήνυμα σε έναν φίλο μου για να τον συναντήσω. Εκείνος (ο Χρήστος Ψωμόπουλος) μόλις αντιλήφθηκε με ποιον φίλο μου συνομίλησα, επειδή δεν τον συμπαθεί, με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο».

Η δεύτερη φορά ήταν την επόμενη μέρα, μετά την σεξουαλική της κακοποίηση:

«Πήρε από τα χέρια μου το κινητό μου, προφανώς για να δει ποιον κάλεσα και, όταν επιχείρησα να το πάρω πίσω, με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκισε και με έριξε στο πάτωμα. Πήρε το ένα κινητό μου στο χέρι και το έσπασε σε δύο κομμάτια. Το ίδιο έκανε και με τα γυαλιά μυωπίας, ενώ το άλλο κινητό μου το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ