Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Νέα υπόθεση στην Κρήτη: «Θα είχα το τέλος της Σούζαν Ιτον…»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα υπόθεση στην Κρήτη: «Θα είχα το τέλος της Σούζαν Ιτον…»

«Μαμά θα σε βίαζε και θα σε σκότωνε ! Όρμησα και τον χτύπησα με ένα μπουκάλι στο κεφάλι του για να σε γλιτώσω…» είναι τα λόγια που επαναλαμβάνει ξανά και ξανά σε κατάσταση σοκ, ένα 12χρονο αγόρι, που απέτρεψε τον στραγγαλισμό της μητέρας του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 50χρονη μητέρα που κατέφυγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, κατέθεσε μήνυση εναντίον του 42χρονου δράστη, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ ενημέρωσε και τον Εισαγγελέα Ηρακλείου, καταγγέλλει στη «Real News» ότι «η επίθεση έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά που οδήγησαν στη δολοφονία και τον βιασμό της Αμερικανίδος βιολόγου Σούζαν Ιτον από τον ‘Σαολίν’ το καλοκαίρι στο Κολυμπάρι Χανίων…»

«Αυτός που μου επιτέθηκε έχει επιχειρήσει να κάνει την ίδια αποτρόπαια πράξη σε άλλες δύο γυναίκες. Μία επίσης χήρα και μία άλλη γυναίκα. Όλοι γνωρίζουν την δράση του στο χωριό. Μην πουν μετά ότι δεν ήξεραν και έπεσαν από τα σύννεφα όταν κάνει κάποιο κακό… Και η Αστυνομία το ξέρει. Εμένα όμως ποιος θα με προστατέψει τώρα; Φοβάμαι για μένα και τα παιδιά μου…» καταγγέλλει η ίδια.

Υπενθυμίζεται, πως η δράση του «Σαολίν» είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν τον περασμένο Ιούλιο είχε κτυπήσει με το αυτοκίνητο του την 60χρονη Αμερικανίδα Σούζαν Ιτον,  την είχε στραγγαλίσει, βιάσει και στη συνέχεια είχε πετάξει το πτώμα της σε τρύπα του Γερμανικού Καταφυγίου που υπήρχε στην περιοχή.

«Αν δεν ήταν ο γιος μου θα ήμουν νεκρή. Είναι επικίνδυνος. Πήγε να με στραγγαλίσει και να με βιάσει μπροστά στο παιδί μου χωρίς ενδοιασμούς. Ο γιος μου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μου λέει συνεχώς “μαμά, δεν ξέρω που βρήκα την δύναμη να τον χτυπήσω για να σε γλιτώσω”. Ο δράστης είναι ένα παράσιτο της κοινωνίας και κυκλοφορεί ελεύθερος αφού διέφυγε του αυτοφώρου», λέει αγανακτισμένη η 50χρονη που ανέφερε στην «R» τα πλήρη στοιχεία της.

Η επίθεση

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου, όπου η μητέρα είχε μεταβεί με τον γιo της για αγροτικές εργασίες. Η 50χρονη που εργάζεται στο δημόσιο και πρόσφατα έχασε τον σύζυγο της από καρκίνο, προσπαθεί να συμπληρώσει το εισόδημα της για την ανατροφή των τριών ανήλικων παιδιών της καλλιεργώντας το οικογενειακό κτήμα.

Η περιπέτεια της ξεκίνησε όταν παρήγγειλε κοπριά από τοπική επιχείρηση, την οποία μετέφερε ο 42χρονος στο κτήμα της. «Από τότε ξεκίνησε το μαρτύριο μου. Χωρίς να του έχω δώσει κανένα δικαίωμα άρχισε να παρακολουθεί το σπίτι μας , να προσπαθεί να με πλησιάσει και να μου τηλεφωνεί με αστείες δικαιολογίες. Του το ξέκοψα πως με ενοχλεί και να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε. Έτσι, κατέφυγα στον εργοδότη του και τον ενημέρωσα για να παρέμβει», τόνισε.

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον 42χρονο ο οποίος με την πρώτη ευκαιρία πλησίασε την 50χρονη στο χωράφι όπου είχε μεταβεί με τον γιo της. «Τον είδα να πηδάει τον φράχτη και να φωνάζει. Με πλησίασε και άρχισε να με βρίζει και να με χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές. Μου φώναζε “πουτ…” και με έριξε κάτω. Μου έσφιξε τον λαιμό με τα χέρια του και προσπάθησε να με στραγγαλίσει. Μου κόπηκε η ανάσα και άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου», αφηγείται.

Τις κραυγές της μητέρας του που καλούσε σε βοήθεια άκουσε ο 12χρονος που έτρεξε κοντά της. Σύμφωνα με την ίδια, ο μικρός άρπαξε ένα μπουκάλι της κόκα κόλα και άρχισε να χτυπάει πίσω από το κεφάλι τον δράστη. Τα χτυπήματα αιφνιδίασαν τον δράστη που εγκατέλειψε την προσπάθεια του και σύμφωνα με λεγόμενα της μητέρας πήδηξε και πάλι την περίφραξη και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τμήματος στο οποίο κατέφυγε η 50χρονη επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα είχε κτυπηθεί άγρια, ενώ και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μώλωπες και εκδορές σε ολόκληρο το σώμα και τον λαιμό.

«Είμαι πολύ πληγωμένη στην ψυχή και το σώμα. Στην Αστυνομία αδιαφόρησαν και μου είπαν πως δεν μπορούν να με προστατεύσουν. Γι αυτό και κατέφυγα στον Εισαγγελέα. Εκεί βρήκα κατανόηση. Αυτό ζητώ από τις Αρχές… δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου τον δράστη, δεν θέλω να πλησιάσει ποτέ την οικογένεια μου», τονίζει η μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργοδότης του 42χρονου ζήτησε από το θύμα της επίσης να αποσύρει την μήνυση, κάτι που η ίδια αρνήθηκε, ενώ δικηγόρος στον οποίο κατέφυγε της ζήτησε « πρώτα 600 ευρώ μπροστά, 1200 έξοδα παράστασης και 15 ευρώ για χαρτόσημα…».

Πηγή: Realnews

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ