Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Παραδόθηκε ο οδηγός του τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε 18χρονη στην Καλλιθέα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παραδόθηκε ο οδηγός του τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε 18χρονη στην Καλλιθέα

Ο 29χρονος οδηγός είχε χτυπήσει την κοπέλα στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα και αντί να σταματήσει και να βοηθήσει το θύμα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Το απόγευμα της Τετάρτης (22.05.2019) συνοδεία του δικηγόρου του πήγε στην Τροχαία Καλλιθέας και παραδόθηκε. Εις βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς είχε ταυτοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες το όχημα που χτύπησε την άτυχη κοπέλα, αλλά και σε ποιον ανήκει.

«Πανικοβλήθηκα, εγκατέλειψα το αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βρω τέσσερις ημέρες μια λύση» είπε μιλώντας στο STAR. «Ζητάω βαθύτατα συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της. Είμαι εδώ να διορθώσω το λάθος μου», συμπλήρωσε.

Η νεαρή κοπέλα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Οι γιατροί δίνουν μάχη, όχι μόνο να την κρατήσουν στην ζωή, αλλά και να σώσουν ζωτικά όργανα της 18χρονης, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η νεαρή κοπέλα έχει υποστεί πολλά και σοβαρά κατάγματα, αλλά και εσωτερικά τραύματα.

Το πρωί της περασμένης Κυριακής (19.05.2019) και έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας που είχαν αναλάβει τις έρευνες, ανακάλυψαν σταθμευμένο στην οδό Καραΐσκου στον Πειραιά, ένα μαύρο αυτοκίνητο πόλης, παρόμοιο με αυτό που χτύπησε την κοπέλα και στο οποίο ήταν σπασμένο το δεξί φανάρι από την πλευρά του οδηγού δηλαδή, όπως βέβαια και ο καθρέφτης που ήταν σπασμένος, επίσης στην πλευρά του οδηγού.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το όχημα σε ειδικό χώρο όπου και ξεκίνησαν έρευνες φτάνοντας στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ