Σάββατο 20 Απριλίου 2024

«Ποντικοί» στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Ποντικοί» στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Τα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Καλαμαριάς έβαλαν στο… μάτι τρια άτομα τα οποία αφού τα διέρρηξαν, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι από μέσα,έφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε, ακινητοποιήθηκε και οι δράστες συνελήφθησαν.

Πρόκειται για τρεις Ρομά ηλικίας 31, 41 και 50 ετών. Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις συλληφθέντες, μαζί με συνεργό τους, τα ξημερώματα της Πέμπτης, διέρρηξαν τα γραφεία του Συλλόγου. Έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή της Νικόπολης, οι δράστες συνελήφθησαν.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, η γνησιότητα του οποίου ερευνάται, εντοπίσθηκαν πλαστές και κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, διαρρηκτικά εργαλεία, φορητοί ασύρματοι επικοινωνίας κ.α.

Όπως έγινε γνωστό,  στις αρχές του μήνα, ο 41χρονος με τον 50χρονο, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο άλλου 41χρονου συνεργού τους, διέρρηξαν τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο βρισκόταν στο εσωτερικό της.

Σε βάρος των δραστών, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη συνεργού τους, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα, διακεκριμένες φθορές, αντίσταση, απείθεια και πλαστογραφία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ