Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πυροβόλησε με αεροβόλο εργοδότη που ζήτησε πίσω το Δώρο Χριστουγέννων από τη φίλη του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πυροβόλησε με αεροβόλο εργοδότη που ζήτησε πίσω το Δώρο Χριστουγέννων από τη φίλη του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα πριν από λίγες μέρες με «πρωταγωνιστή» ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης ο οποίος πυροβολήθηκε από αεροβόλο όπλο.

Τελικά αποδείχθηκε πως ο δράστης ήταν φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην εν λόγω επιχείρηση, ο οποίος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη γιατί απαιτούσε από εκείνη να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων που της είχε καταβάλει…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πήγε στην επιχείρηση προκειμένου να ζητήσει από τον εργοδότη να μην έχει απαιτήσεις για την επιστροφή του δώρου, ενώ συμφώνησε μαζί του η εργαζόμενη να υπογράψει την οικειοθελή αποχώρησή της από την επιχείρηση.

Όταν, όμως,  συνέβη αυτό, ο ιδιοκτήτης άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί, να μεταβεί στο σπίτι του, να πάρει το αεροβόλο όπλο και να επιστρέψει στην επιχείρηση όπου και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι. Αρχικά, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε κανονικά στον χώρο εργασίας του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ